Leadbit, Rangkaian Afiliasi CPA yang Membayar Semua Prospek

Sekiranya anda mengikuti trend dan teknologi terkini dalam bidang pemasaran dalam talian, kemungkinan anda telah menjana pendapatan pasif dari rumah. Mungkin terdengar tidak masuk akal bagi sesetengah orang, tetapi ini adalah kenyataan.

Cost Per Action (CPA) adalah salah satu cara untuk menjana pendapatan pasif dari internet yang cukup popular di kalangan pemasar dalam talian. CPA adalah bentuk pemasaran afiliasi di mana penerbit boleh mendapatkan komisen untuk tindakan melalui pautan rujukan mereka.

Contohnya, anda mengarahkan pengunjung untuk memasang aplikasi Android. Sekiranya proses pemasangan aplikasi berjaya diselesaikan melalui pautan rujukan anda, ia akan dikira sebagai satu tindakan dan komisen akan dikreditkan kepada anda. Nampak menarik ya?

Namun, anda mungkin tertanya-tanya, di mana untuk mendapatkan tawaran sedemikian? Apabila anda mencari banyak tawaran dalam satu platform, anda juga akan tertanya-tanya, bagaimana untuk mengesan hasilnya dan siapa yang akan membayar, dan beberapa soalan lain.

Pada pendapat saya, jawapan terbaik untuk semua soalan tersebut adalah dengan menyertai rangkaian afiliasi yang dipercayai. Sebabnya, rangkaian gabungan ini berfungsi dengan pelbagai jenama yang menawarkan banyak.

Mereka mengurus semua perkara termasuk pelacakan kempen, prestasi, hasil, sokongan, dan pembayaran. Mungkin anda pernah mendengar mengenai rangkaian pemasaran gabungan seperti ShareASale, gabungan CJ, Peerfly, dan sebagainya. Tetapi kemungkinan besar anda tidak mendapat persetujuan untuk menjadi penerbit mereka.

Kenali Rangkaian Afiliasi CPA Leadbit

Leadbit adalah pengiklan langsung di rangkaian gabungan Eropah, Asia, Latam dan seluruh dunia. Syarikat itu mengaku sangat peduli dengan rakan kongsi mereka dengan hanya menawarkan kempen berprestasi terbaik dalam sistem mereka.

Lalu, apa maksud anda pengiklan langsung?

Sebilangan besar tawaran di Leadbit adalah kempen dalaman mereka sendiri. Maksudnya, tidak seperti rangkaian gabungan lain, kebanyakan tawaran Leadbit tidak DIJUAL.

Semua kempen di Leadbit dilakukan secara dalaman dan dikendalikan secara langsung oleh pasukan mereka. Dengan cara itu, penerbit dapat dibayar tanpa perlu menunggu pengiklan membuat pembayaran. Ini menjadikan sistem pembayaran di Leadbit lebih lancar dan telus untuk pemasar afiliasi.

Kini Leadbit telah menyokong penerbit dan pengiklan dari seluruh dunia dan membantu kejayaan penerbit dalam kerjaya pemasaran gabungan mereka. Semoga artikel ini dapat membuat anda memahami, bagaimana Leadbit berfungsi, bagaimana menjana wang dengan rangkaian afiliasi Leadbit, apakah tawaran, apakah syarat pembayaran, dan sebagainya.

Kelebihan Rangkaian CPA Leadbit

Seperti yang saya nyatakan sebelumnya, kebanyakan kem di Leadbit ada di rumah yang dikendalikan secara langsung oleh pasukan mereka.

Di Leadbit, anda akan dibayar serta-merta tanpa penangguhan kerana pasukan mereka mengatasinya secara langsung dan mengesahkan semua petunjuk. Tidak seperti rangkaian afiliasi lain yang menangguhkan pembayaran kepada penerbitnya sehingga pengiklan membayar bil.

Pemasar gabungan pasti dapat merasakan betapa menyakitkannya apabila pendapatan sekutu mereka disimpan selama satu atau dua bulan. Dan selalunya tindakan susulan daripada penerbit mengenai pembayaran pendapatan mereka adalah membuang masa. Oleh itu, pada pendapat saya Leadbit Affiliate Network dilengkapi dengan ciri modul pembayaran segera yang menjanjikan.

Tawaran CPA Leadbit Yang Ada Pada Masa Ini

 • Nutra COD (Produk Kesihatan dan Kecergasan)
 • Percubaan
 • Dewasa
 • 1 Klik Aliran
 • Pin Hantar
 • Berjudi

Bagaimanakah ia berfungsi?

Nutra COD : Leadbit menawarkan produk kesihatan dan kecergasan dengan harga tinggi. Anda akan mendapat keuntungan apabila seseorang mengisi borang dengan memasukkan nama dan nombor telefon mereka. Pusat panggilan tempatan Leadbit segera mengesahkan prospek dan memberikan komisen di akaun anda.

Catatan: Di Nutra COD, pelanggan dari rujukan anda tidak perlu memberikan maklumat kad kredit, hanya nama dan nombor hubungannya.

Percubaan : Sekiranya pelanggan yang anda rujuk dilanggan atau menggunakan kad kredit untuk membeli produk, anda akan mendapat komisen.

1 - Klik pada Flow and Pin Submit : Dalam tawaran ini, anda akan mendapat wang apabila pelanggan memberikan kandungan dalam satu klik menggunakan telefon bimbit. Contohnya proses pengesahan OTP atau PIN.

Perjudian (Perjudian) : Keuntungan dibuat semasa pengguna mengisi semula atau menyelesaikan setiap akaun.

Penghantaran Borang : Anda akan menerima komisen apabila pengguna rujukan anda mengisi borang hubungan.

Mengenai Ciri Leadbit

 • Had pembayaran minimum - $ 25
 • Kekerapan pembayaran - setiap hari
 • Membayar melalui PayPal, Paxum, e-pembayaran, pindahan wang, baki kad kredit, dan lain-lain.
 • Leadbit mempunyai pusat panggilan tempatan di lebih dari 50 negara untuk mengesahkan prospek.
 • Leadbit menawarkan CPA berbayar tinggi
 • Tidak seperti rangkaian gabungan lain, Leadbit membina sistem penjejakan sendiri yang menyediakan pelaporan yang kuat.
 • Anda tidak perlu membayar bahan promosi seperti kod halaman arahan, iklan sepanduk, dan sebagainya.
 • Alat pemasaran gabungan seperti spanduk rotator, TDS, Global Postback, dan API boleh digunakan secara percuma.
 • Pengurus pemasaran afiliasi yang berdedikasi akan membantu anda dengan sebarang pertanyaan

Cara Mendaftar sebagai Penerbit Leadbit

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Leadbit maka anda boleh mendaftar untuk menjadi penerbit dengan beberapa langkah mudah di bawah.

1. Buka Laman Leadbit, kemudian klik Gabung sebagai Penerbit

2. Anda perlu menatal ke bawah untuk mencari bidang, kemudian masukkan nama, alamat e-mel, dan skype anda. Selepas itu klik butang Daftar

3. Lengkapkan pendaftaran dengan memilih jenis akaun anda, sama ada sebagai Webmaster atau Pengiklan. Letakkan tanda semak di bahagian webmaster, kemudian lengkapkan maklumat mengenai laman web anda. Selepas itu, klik Hantar Permintaan.

4. Anda akan menerima e-mel yang menyatakan bahawa akaun anda sedang disemak oleh pasukan Leadbit. Pada masa ini, anda hanya menunggu e-mel seterusnya.

5. Selepas itu, anda perlu memberikan maklumat terperinci mengenai lalu lintas laman web anda untuk mendapatkan pengesahan dari pasukan Leadbit.

Baca juga:  Cara Mengewangkan Blog Anda dengan Iklan Asli PayClick

Semoga artikel ini memberikan sedikit gambaran mengenai carian anda setakat ini, rangkaian gabungan yang memberikan faedah dari setiap petunjuk dan proses pembayaran yang lebih cepat. Leadbit mungkin bukan satu-satunya rangkaian afiliasi, tetapi jika anda ingin memulakan rangkaian gabungan berdasarkan prestasi, maka Leadbit sepertinya merupakan pilihan yang baik.

Artikel Berkaitan