Satu-satunya Garis untuk Orang Muda? Tungggu Pertama, 3 Ciri Garis Ini Membuktikan Kegunaan Garis Untuk Orang Dewasa

Aplikasi talianImej dari Dumetdevelopment.com

Aplikasi pesanan segera Line, yang pertama kali dirilis pada bulan Jun 2011, kini mencuri perhatian banyak orang, terutama orang muda. Dengan banyak pelekat dan permainan yang lucu dan menarik di dalamnya, ia menjadikan #Line banyak diminati oleh remaja. Kerana jumlah pengguna remaja yang menggunakan aplikasi ini kemudian menjadikan Line dilabelkan sebagai orang muda atau remaja. Tetapi adakah itu betul?

Tentu tidak, kerana ternyata seiring dengan kemas kini yang dibuat oleh Line Corporation pada aplikasi ini dapat menyokong aktiviti dan kegiatan orang dewasa. Perkaitan Line dengan keperluan orang dewasa sendiri dikatakan oleh Ketua Pemasaran Line Dunia, Galuh Chandrakirana yang menyatakan bahawa beberapa ciri dari Line semasa akan memberi banyak manfaat kepada kehidupan profesional dan orang tua.

Terdapat sekurang-kurangnya tiga ciri yang dapat menjadikan Garis relevan untuk orang dewasa atau orang tua. Oleh itu, apakah tiga ciri Line yang sesuai untuk orang dewasa ini? Berikutan kajian semula.

1. Talian PC

Ciri Line pertama yang sesuai dan relevan untuk orang dewasa dan orang tua adalah PC Line. Line PC itu sendiri adalah fitur Line yang dapat menjalankan aplikasi Line melalui #computer (PC). Apabila Line dapat dimainkan melalui PC, tentu saja beberapa pekerjaan seperti mengirim pesan, foto, video dan dokumen penting (PDF, PNG, Microsoft Office) dapat dilakukan dengan mudah, efektif dan efisien.

Dengan keberkesanan Line PC memang dapat dicapai, artikel yang anda tidak perlu lagi berulang-alik dari peranti ke peranti lain yang dapat menghabiskan masa anda. Oleh itu, dengan faedah ini, orang dewasa dan ibu bapa yang berusaha dengan pekerjaan mereka akan terbantu apabila Line dapat melakukan banyak perkara untuk mereka melalui ciri Line PC. Line PC sendiri telah tersedia selama beberapa tahun dan merupakan lanjutan dari akaun Line pada aplikasi mudah alih  .

Artikel lain:  Isyarat ~ Aplikasi Sembang Super Selamat oleh Pembangun Google

2. Panggilan Kumpulan Talian

Tambahan pula, satu ciri atau perkhidmatan Line yang menyokong aktiviti dan aktiviti orang dewasa dan orang tua adalah Call Group Line. Seorang pekerja atau peniaga sering memerlukan masa untuk bercakap dengan banyak orang pada satu masa dan satu masa.

Biasanya mereka melakukan ini untuk pengumuman mengenai dasar baru atau untuk mesyuarat pendek yang memerlukan pendapat banyak orang. Sekarang dari ciri ini maka pekerja yang sebenarnya berumur matang akan sangat membantu membuat pekerjaan mereka selesai dengan cepat. Ciri ini, yang dilancarkan beberapa bulan lalu sahaja, bahkan boleh mengadakan persidangan dengan kapasiti sehingga 200 orang.

Walaupun dapat menampung hingga 200 orang, Panggilan Berkelompok Line ini tidak akan membuat kita bingung, kerana setiap orang yang menyebut namanya akan muncul di layar. Sudah tentu ini adalah kemampuan yang luar biasa dan akan sangat berguna bagi pekerja yang sibuk dan tidak dapat menghadiri perjumpaan tatap muka.

Baca juga:  Jongla, Aplikasi Sembang Baru Dengan Inovasi Menarik

3. Talian Hari Ini

Akhirnya, ciri Line yang sesuai dan relevan untuk orang dewasa dan orang tua adalah Line Today. Apa itu Line Today? Line Today adalah ciri yang akan mengumpulkan kandungan berita dari pelbagai organisasi media yang bekerjasama dengan Line. Kini orang dewasa dan ibu bapa yang pastinya sangat menyukai berita, tentu akan dibantu dengan adanya ciri ini. Dengan ciri Line Today ini, mereka tidak akan kehilangan berita penting dari dalam dan luar negara.

Kerana dengan Line Today, pengguna akan dapat terus mengemas kini perkembangan dunia tanpa harus memutuskan komunikasi dengan keluarga, rakan sekerja dan rakan. Dengan ciri Line Today, ia juga akan membantu pekerja yang berhubung dengan perkembangan dunia seperti pelabur dan pemain pasaran saham untuk dibantu untuk menganalisisnya dengan mudah dan cepat.

Berikut adalah beberapa ciri Line yang sangat sesuai dan sesuai digunakan untuk orang dewasa dan orang tua. Jadi dari sini untuk anda, pekerja usia dewasa dan ibu bapa tidak perlu ragu-ragu lagi untuk menggunakan Line. Kerana dengan Line semua kerja anda dapat banyak dibantu. Oleh itu dengan tiga ciri ini juga kesan bahawa Line hanya untuk golongan muda, sudah tentu kini dapat diperluas kepada orang dewasa dan orang tua.

Artikel Berkaitan