Buat Topi Sulaman Murah dan Cepat Ala BordirTopi.com, Berkualiti Murah!

topi sulamanTopi Sulaman melalui Bordirtopi.com

Sebagai salah satu keperluan fesyen, topi adalah pelengkap kepada sifat pakaian yang tidak hanya berfungsi melindungi kepala dari panas, tetapi juga dapat menambah nilai estetika penampilan kita. Oleh itu, sehingga kini penggunaan topi sudah mulai beralih dan diminati oleh golongan muda.

Salah satu topi yang paling diburu adalah topi dengan motif sulaman. Selain terlihat lebih kencang, penutup bordir juga memiliki daya tahan yang lebih tinggi dibandingkan dengan topi sablon.

Selain alasan di atas, pada masa ini bagi mereka yang ingin membeli topi sulaman juga mempunyai pembelian alternatif yang lebih mudah dan lebih murah, iaitu melalui penyedia perkhidmatan EmbroideryTopi.com.

Sekilas Tentang BordirTopi.com

Bagi mereka yang ingin membeli topi bersulam pilihan, tentu ada dua, iaitu membeli secara langsung atau membuat topi tersuai. Bagi mereka yang tidak mahu bersusah payah, tentunya pilihan membeli secara langsung adalah alternatif terbaik.

Namun, ketika membeli secara langsung kita tidak dapat menyesuaikan dengan rasa atau tujuan keperluan topi. Inilah sebab mengapa semakin banyak orang mahu membuat topi tersuai. Terutama sulaman topi, pengguna merasakan topi sulaman khusus dapat disesuaikan dengan keperluan dan keinginan, dan tentu saja kelihatan lebih unik.

Artikel lain:  TopiSatuan.com ~ Pesan Topi Asli tidak mahal!

Peluang ini ditangkap oleh pembangun perkhidmatan EmbroideryTopi.com. Syarikat akan menyediakan topi sulaman dengan pelbagai kelebihan berbanding dengan membeli secara langsung. Dengan pengalaman dalam bidang pembuatan pakaian selama beberapa tahun, syarikat ini dapat menjadi pilihan terbaik kerana menghadirkan kualiti dan harga yang kompetitif.

Beberapa Kelebihan EmbroideryTopi.com

Seperti yang dinyatakan sebelumnya, EmbroideryTopi.com adalah syarikat bebas yang memiliki banyak pengalaman dalam membuat pakaian, t-shirt, dan atribut fesyen lain. Sebagai bukti kualiti perkhidmatan yang satu ini, berikut adalah beberapa kelebihan yang anda dapat.

  • Topi Brodir Unit

Kelebihan pertama BordirTopi.com adalah perkhidmatan membeli topi sulaman unit. Sebilangan besar pengguna masa kini tidak terpisah dari golongan muda yang ingin berbeza. Kerana anda tidak mahu memiliki topi yang sama dengan orang lain, menjadikan topi khusus adalah jawapannya.

Masalahnya adalah, tidak banyak penyedia perkhidmatan pembuat topi yang bersedia melayani pesanan di sejumlah unit. Sebilangan besar perkhidmatan ini hanya menyediakan pembuatan dalam jumlah besar. Ini adalah kelebihan pertama penyedia perkhidmatan EmbroideryTopi.com, kerana kami dapat memesan topi walaupun berjumlah 1 helai.

Selain membeli unit, pembelian pesta atau jumlah besar tentunya sangat berguna. Faktor kelajuan membuat juga dapat dipertimbangkan terutama jika pembuatan topi ditujukan untuk acara atau kejadian mendadak.

  • Mengutamakan kualiti

Faktor seterusnya yang tidak dapat dikesampingkan adalah kualiti. Oleh itu perkhidmatan ini memberikan kualiti terbaik bermula dari bahan hingga pemprosesan. Dari produknya sendiri, BordirTopi.com menggunakan bahan rapel terkenal yang cukup kuat dan tahan lama. Dari situ, pengguna boleh memilih jenis topi snapback (rata) atau besbol (melengkung) mengikut keperluan.

Mengenai ukuran, semua topi sulaman menggunakan ukuran dewasa dari semua ukuran sehingga tidak perlu takut terlalu kecil. Tetapi bagi pengguna yang mempunyai keliling kepala yang kecil, terdapat ciri gesper yang terletak di bahagian belakang yang dapat disesuaikan.

Faktor kualiti seterusnya adalah dari segi sulaman topi itu sendiri. Sulaman topi tidak menggunakan mesin sulaman biasa atau manual. Semua pemprosesan produk dilakukan melalui mesin sulaman komputer automatik yang dapat menjamin kemasan yang kemas dan tepat.

  • Harga yang kompetitif

Bagi pembeli unit, mereka mungkin menganggap mereka akan mendapat harga yang sangat mahal untuk membuat topi sulaman tersuai. Tetapi pada hakikatnya ia tidak seperti itu. Kerana untuk mendapatkan topi sulaman yang ideal dalam jumlah unit, kami hanya dipasang dengan harga Rp 75.000.

Lebih istimewa lagi, kerana jika kita membeli dalam jumlah banyak, kita dapat potongan harga sehingga Rp36,000 setiap item untuk pembelian melebihi 81 keping.

Baca juga:  KaosCustom.id ~ Tempat Membuat Baju Anti-Berkembar Asli!

  • Kemudahan Pembelian Dalam Talian

Sesuai dengan perkhidmatan utama BordirTopi.com, tanpa perlu bersusah payah meninggalkan rumah kami boleh memesan topi sulaman secara dalam talian. Prosesnya sangat mudah, iaitu dengan menghubungi kenalan yang disediakan. Dari situ kami hanya menghantar rekaan sulaman yang diinginkan.

Setelah selesai, produk akan dihantar terus ke alamat anda. Sekiranya berminat, sila hubungi kenalan di bawah untuk mendapatkan maklumat yang lebih lengkap.

BordirTopi.com

Alamat: Sentolo Kidul RT 21 RW 11, sentolo, sentolo, Kulon Progo, Yogyakarta

Telefon bimbit: 0823-6050-5000

PIN BB: d1-8b-9c-a5

WhatsApp: + 62823-6050-5000

E-mel: [dilindungi e-mel]

Artikel Berkaitan