SatuCasing.com ~ Kemudahan Membeli Kes Telefon bimbit Secara Dalam Talian

SatuCasing.comImej melalui Satucasing.com

Setelah pertama kali diperkenalkan beberapa tahun yang lalu, telefon pintar atau telefon pintar diubah menjadi salah satu peranti paling teknologi yang diperlukan oleh masyarakat moden hari ini. Selain mempunyai pelbagai ciri, telefon pintar kini juga dilengkapi dengan fungsi yang dapat menyokong pelbagai keperluan masyarakat.

Salah satu daripadanya adalah sebagai kaedah untuk mewujudkan diri. Bentuk yang sering kita lihat ialah jumlah pengguna #smartphone yang memasang aksesori pemanis untuk peranti pegang tangan mereka. Dan aksesori telefon pintar yang paling banyak digunakan adalah sarung telefon pintar atau pelindung luar.

Mencari Kes Telefon Pintar Dalam Talian

Dari situ, tidak sedikit pengguna telefon pintar yang memilih untuk menggunakan selongsong sebagai aksesori tambahan. Sebab pertama adalah untuk meningkatkan daya tarikan peranti telefon pintar yang mereka ada. Selain itu, casing ini juga digunakan untuk melindungi badan di belakang telefon pintar kegemaran.

Tidak kurang menarik, seperti selongsong telefon pintar yang dinyatakan sebelumnya kadang-kadang juga menjadi bentuk aktualisasi diri. Secara amnya, model atau gambar yang terdapat dalam casing telefon pintar disesuaikan dengan mod, hobi atau watak pengguna.

Artikel lain:  Menawarkan kecanggihan DTG Print, KaosdtgJogja.com Sedia Mempersembahkan Kualiti Percetakan Skrin Sempurna

Masalahnya, kadangkala penjual luar talian untuk selongsong telefon bimbit tidak begitu berbeza. Ini akhirnya mendorong beberapa pembangun perniagaan kreatif untuk membuat casing telefon bimbit yang benar-benar sesuai dengan kehendak pengguna.

Dari situ SatuCasing berusaha menjadi salah satu penyedia perkhidmatan yang menjual casing telefon bimbit yang menawarkan kelebihan dari segi ragam, model casing untuk memudahkan pesanan.

Kelebihan SatuCasing.com

SatuCasing.com memahami bahawa setiap orang mempunyai minat dan watak masing-masing. Oleh itu, jika kita berusaha menjadikan sarung telefon bimbit sebagai simbol watak, akan lebih menggembirakan jika anda dapat memilih banyak jenis gambar pada selongsong.

Kes Telefon bimbitGambar dari Satucasing.com

Pilihan model selongsong telefon bimbit yang boleh dibeli di SatuCasing sangat pelbagai. Beberapa tema popular termasuk anime, bola, permainan, filem, sukan, hingga gambar watak unik yang dapat kita pilih seperti yang dikehendaki.

Selain tidak hanya bergerak di dunia luar talian, SatuCasing.com juga membuka perkhidmatan untuk pembelian dalam talian. Ini menjadi lebih banyak kelebihan bagi pembeli kerana mereka tidak perlu bosan di luar rumah atau pening mencari kedai luar talian yang menyediakan selongsong telefon bimbit impian.

Bermula dari proses memilih barang, membuat pesanan, pembayaran hingga menghantar produk ke tangan pengguna, semuanya dapat dilakukan secara dalam talian.

Kelebihan lain dari kedai selongsong dalam talian ini ialah pengguna dapat membeli produk walaupun dalam bentuk unit. Dengan tanda harga yang cukup berpatutan, tentunya ini dapat meningkatkan lagi minat pembeli.

Lebih dari itu, dari segi kualiti SatuCasing.com juga sangat mementingkan. Bahan yang digunakan untuk selongsong HP adalah polikarbonat (campuran plastik). Bahan ini sesuai untuk tujuan bukan sahaja pemanis tetapi juga pelindung peranti telefon pintar kami.

Selongsong mudah alih yang ditawarkan juga dapat digunakan untuk pelbagai jenis telefon pintar mulai dari jenama iPhone, Blackberry, Samsung, Xiaomi, Asus, Lenovo dan beberapa jenama lain.

Baca juga:  Kaospas.com ~ Pilihan Beli-belah Dalam Talian Kedai T-shirt Murah dan Boleh dipercayai

Menariknya, penyedia perkhidmatan yang berpusat di kota pelajar Yogyakarta ini sudah memiliki pengalaman yang panjang dalam bidang percetakan. Ini ditunjukkan oleh kualiti percetakan visual pada setiap produk casing telefon pintar yang mereka jual. Sebagai bukti kualiti, SatuCasing.com sudah memiliki beberapa cabang perniagaan lain yang bergerak dalam bidang fesyen seperti pakaian, kemeja, topi hingga perhiasan pencetakan cenderamata.

Bagaimana Membeli di SatuCasing.com?

selongsong bola naga HPGambar dari Satucasing.com

Bagi mereka yang berminat membeli produk casing HP melalui SatuCasing.com, kaedahnya sebenarnya sangat mudah. Yang pertama ialah kita hanya perlu memilih model dan jenis casing telefon pintar yang ada di dalam katalog SatuCasing.com. Dari situ, kita boleh memilih proses pesanan.

Cara pertama adalah menggunakan ciri SMS. Kami hanya perlu menghantar data terperinci yang berkaitan dengan pesanan, yang kemudian akan dibalas oleh penjual. Atau, akan lebih mudah jika kita melihat terus melalui laman web. Setelah memilih casing telefon bimbit, kita hanya perlu mengikuti beberapa panduan yang terdapat di dalamnya.

Dari sana, pesanan akan diproses setelah pembayaran anda dibuat. Dan hanya menunggu selongsong telefon bimbit yang manis dan segera akan tiba dalam jangka masa bergantung pada lokasi pembeli. Tetapi umumnya bagi pengguna yang berada di wilayah Jawa, waktu yang diperlukan adalah 1 hingga 3 hari setelah membuat pesanan.

Ini tidak dapat dipisahkan dari penggunaan perkhidmatan penghantaran JNE dan Pos World yang sudah dipercaya dalam pengiriman bungkusan dan barang.

Maklumat lengkap untuk produk dan perkhidmatan SatuCasing boleh diakses melalui kenalan di bawah.

Hubungi SatuCasing.com

  • Alamat: Sentolo Kidul Rt 21 Rw 11, Sentolo, Kulon Progo, Yogyakarta
  • Telefon: 0853-70,000-720
  • E-mel: [dilindungi e-mel]

Artikel Berkaitan