Seluar dalam Pizza: Francais Perniagaan Kuliner Nikmat Pizza Lipat

Seluar dalam Pizza

Panties Pizza - Pizza adalah salah satu hidangan dari luar negara yang telah mendapat populariti di dunia sejak tahun 90an. Dengan rasa roti dan topping yang telah disesuaikan dengan selera orang-orang di Dunia, pizza mula dikenali secara meluas oleh orang-orang dari pelbagai kalangan ekonomi.

Menikmati pizza sekarang bukan sahaja dapat dilakukan oleh kalangan ekonomi pertengahan dan atas. Kerana perniagaan pizza mula dikembangkan dengan harga yang lebih ekonomik dan berpatutan.

Sekiranya pada masa lalu kita hanya mengetahui 1 jenama pizza yang paling terkenal, kini orang-orang perniagaan Dunia nampaknya mula menggunakan pizza sebagai peluang perniagaan. Salah satu francais perniagaan pizza Dunia yang menjadikan pizza sebagai menu utama ialah Pizza Panties.

Apa itu Seluar dalam Pizza?

Adakah namanya terdengar sangat unik? Ya, PantiesPizza.com memang unik. Perniagaan makanan itu sendiri sebenarnya adalah hidangan "Calzone", sejenis pizza lipat yang berasal dari kota Naples, Itali. Calzone mempunyai bentuk separa bulat dengan ukuran yang cukup besar. Tidak seperti pizza biasa dengan topping di permukaan, Calzone biasanya menggunakan pelbagai bahan yang berbeza di bahagian tengahnya. Hidangan gaya Itali ini mempunyai tekstur renyah di permukaan dan lembut di bahagian dalam.

Panties Pizza pertama kali didirikan di kota Solo pada tahun 2012. Harga menu sangat berpatutan, bermula dari hanya 17 ribu rupiah, kami dapat menikmati sebilangan seluar dalam pizza yang hangat dan menggoda. Melihat minat umum yang besar, akhirnya banyak pelabur mendesak Panties Pizza untuk membuka sistem francais. Dan sekarang ini telah mula memberi inspirasi kepada Panties Pizza untuk membuka sistem francais dengan prosedur yang mudah dan modal ringan.

Artikel lain:  Radja Pizza : Peluang Perniagaan Kuliner Perisa Tempatan

Pelbagai Menu Unik di Pizza Panties

Selain menyediakan pelbagai menu calzone yang lazat dan harga yang berpatutan, perniagaan kuliner ini menyediakan pelbagai nama unik untuk menarik perhatian pelanggan. Beberapa nama menu yang unik adalah 1001 Night Pizza, sebagai contoh, calzone dengan bahan isian dalam bentuk daging dan sayur-sayuran khas kebab.

Terdapat juga Broadway Pizza bagi kita yang suka isian daging lembu asap. Bagi peminat tuna, mereka akan memenuhi keinginan kita melalui menu Tuna Maya. Variasi calzone yang unik dan enak juga dilengkapi dengan pelbagai varian minuman segar seperti teh lemon, coklat, cappuccino dan banyak lagi.

Menjalin Kerjasama Francais dengan Panties Pizza

Dengan modal 150 juta rupiah, kita dapat memulakan perkongsian yang menguntungkan dengan francais Panties Pizza. Oleh kerana pizza telah menjadi salah satu hidangan paling popular di masyarakat, kami tidak perlu bimbang untuk menghadapi masalah dalam menjalankan perniagaan yang satu ini. Lebih-lebih lagi, pizza ini dijual pada harga yang agak berpatutan dengan margin keuntungan antara 15% hingga 30%.

Sudah tentu Panties Pizza yang kami pelopor dengan sistem perkongsian francais akan menjadi produk kuliner baru yang unik dan popular di kalangan semua orang. Untuk menyokong proses perniagaan secara optimum, pasukan mereka juga akan memberikan sokongan tinjauan lokasi dan proses operasi untuk semua rakannya.

Baca juga:  Kebab Turki Baba Rafi: Peluang Perniagaan Francais Asli Dunia

Kemudahan untuk Rakan Francais

Modal 150 juta rupiah adalah modal awal untuk pemilikan kekal sistem francais. Nilai ini merangkumi perkhidmatan perundingan perniagaan, satu set set dapur tahan karat dengan piawaian kelas makanan, sistem operasi, kemas kini menu dan promosi menarik yang selalu diadakan oleh pasukan Central Panties Pizza dan pengurusan akaun dan laman web media sosial. Bayaran royalti yang berpatutan akan menjadikan BEP (Break Event Point) berlangsung agak cepat.

Untuk mengekalkan standard kualiti dan rasa, rakan francais diminta untuk mendapatkan sokongan bahan mentah dari pasukan Panties Pizza pusat. Oleh itu, semua rakan kongsi mereka dapat menjalankan proses perniagaan yang merata dan menguntungkan.

Sekiranya anda mula berminat dengan francais kuliner inovatif ini, segera rasakan kelazatan pizza lipat dan dapatkan maklumat mengenai prosedur perkongsian di laman web rasmi Pantiespizza.com .

Artikel Berkaitan