10 Artis Pendukung Instagram Paling Mahal di Dunia, Harga Menjadi 'Sakit Jantung'

Siapa artis sokongan Instagram termahal di dunia hari ini? Topik yang sangat menarik untuk dibincangkan, memandangkan Instagram adalah media sosial yang kini banyak digunakan oleh masyarakat Dunia.

Seperti yang kita ketahui, Instagram adalah media sosial yang berfokus untuk menyiarkan gambar dan video pendek yang unik. Rata-rata pengguna telefon pintar mesti mempunyai akaun Instagram, termasuk artis di Dunia.

Sebilangan pengguna Instagram benar-benar dapat menghasilkan wang tambahan dari akaun Instagram mereka, iaitu dengan cara menyokong (Baca: Memahami Endorse ).

Jumlah pengguna Instagram yang kini mencecah 45 juta orang tentunya merupakan pasaran yang sangat menjanjikan untuk perniagaan dalam talian. Dan seniman Dunia ini mempunyai pengikut berjuta-juta, wow jumlahnya hebat.

Ini dapat dibayangkan, dengan pengikut yang telah mencapai jutaan orang, promosi sesuatu produk atau jenama akan sangat berkesan.

8 Artis Pendukung Instagram Paling Mahal di Dunia

Bukan perkara baru lagi bahawa Instagram sering digunakan oleh ahli perniagaan dalam talian untuk aktiviti promosi. Selain membuat akaun Instagram khusus untuk perniagaan mereka, promosi oleh artis sokongan juga dianggap sangat berkesan dalam meningkatkan penjualan.

Lalu, siapakah artis sokongan Instagram termahal di dunia hari ini? Lihat ulasan berikut.

1. Syahrini @princesssyahrini

Kekasih Saya Terima kasih banyak kepada semua wangiannya yang membeli "PrincesSyahrini Perfume" ... Di @sephoraidn Di Seluruh Dunia ... Setelah Dilancarkan 1 Ogos 2017 Kemudian Habis Terjual Ribuan Terima Kasih πŸ™πŸ™πŸ™ ...... Dan Sekarang Restock di @sephoraidn Di Seluruh Dunia Dan Anda Juga Boleh Mendapatkan Dia Melalui Watsapp di 087882249637 Baca Lagi Anda Hanya Ikuti @inlovewithsyahrini .... Selamat Membeli Kekasihku ... Love You Mmmuuaachhh !!! __________________________ \\\\\ __________________________ #PrincesSyahrini #PrincesSyahriPerfume #InLoveWithSyahrini #InloveParfums # Surabaya_1October2017

Satu catatan yang dikongsi oleh Syahrini (@princessyahrini) pada 1 Okt 2017 pada 3:12 pagi PDT

Syahrini adalah # 1 sebagai artis sokongan Instagram termahal di dunia sekarang. Harus diakui bahawa artis yang satu ini sangat hebat dan mengejutkan.

Di media sosial Instagram, sehingga kini Syahrini mempunyai lebih daripada 19 juta pengikut. Sudah pasti bahawa setiap kali Syahrini menyiarkan kandungan di Instagram, berjuta-juta pengikut akan melihatnya.

Sekiranya anda mempromosikan di Instagram Syahrini, kami pasti angka penjualan anda akan meningkat dengan mendadak. Namun, agar perniagaan anda disokong oleh akaun @princesssyahrini, anda mesti menyediakan anggaran sebanyak Rp 100 juta untuk satu pos.

Baca juga:  Cara Menjana Wang dengan Menjadi Buzzer di Instagram

2. Rafi Ahmad & Nagita Slavina @ raffinagita1717

Motivasi adalah apa yang membuat anda bermula, kebiasaan adalah apa yang membuat anda terus berjalan ... Melihat keluarga bergaul dengan baik, Rafathar & Memsye sihat dan bahagia cukup memotivasi saya untuk hidup untuk mereka. Ringkas kan? . Tetapi untuk meneruskannya, saya harus hidup sihat dan kuat untuk menjaga mereka. πŸ’ͺ Di tengah tuntutan profesion, menjaga kesihatan benar-benar mencabar. Jadi saya biasa makan selepas sarapan & sebelum tidur pada waktu malam untuk minum @ sincanjus supaya sistem ketahanan badan terjaga. Dan hebat, jus ini juga menghilangkan kolesterol jahat, lemak, dan mengurangkan berat badan! . Mari melindungi badan kita dari sekarang! Mula minum @Sincanjus secara berkala untuk kekal sihat dan cergas seperti saya! . Mahu turun 5-30kg sebulan tanpa diet ketat sekarang bukan masalah! . Bilakah anda mahu mencuba? Sekarang, mari ikuti @sincanjus dan anda boleh terus [dilindungi e-mel] dengan potongan harga 50,000! . TEMPAHAN πŸ‘©πŸ» WA: 0811 306 588 πŸ‘©πŸ» LINE: @sincanjus. . . Diuruskan oleh @klik_management

Satu jawatan yang dikongsi oleh Raffiahmad Nagitaslavina1717 (@ raffinagita1717) pada 3 Nov 2017 pada 5:12 pagi PDT

Di posisi # 2 artis sokongan Instagram termahal di Dunia terdapat pasangan Raffi Ahmad dan Nagita Slavina. Akaun Instagram @ raffinagita1717 adalah milik pasangan artis, Raffi Ahmad dan Nagita Slavina.

Akaun Instagram mereka dengan pengikut lebih dari 20 juta sering mendapat pekerjaan dari pelbagai jenama. Untuk disokong oleh akaun Instagram Raffi dan Nagita, anda mesti menyediakan anggaran Rp22 juta untuk promosi sekali sahaja di akaun IG mereka. Berminat?

3. Ayu Ting-Ting @ ayutingting92

@ PURE.COLLAGEN ORIGNAL Hanya di sini ya dapatkan kulit putih cerah yang lembut dan kedut yang ketat serta bebas untuk siap jadi pusat perhatian banyak orang .. Parut jerawat juga akan perlahan-lahan hilang jika anda tahu jika anda meminumnya secara teratur. Jadi, bagaimana ?? Apa yang anda tunggu, telah terbukti bahawa terdapat begitu banyak peminat. Kelebihan Kolagen Tulen: - Mengurangkan garis-garis kecil dan kedutan - Meningkatkan kecerahan kulit - Menjadikan kulit lebih tegang dan memutihkan, menghaluskan kulit secara semula jadi - Mengecilkan pori - Merawat dan mencegah jerawat - Menghaluskan warna kulit - Dan tentunya masih banyak faedah dari @ pure.collagen. Jom pesan sekarang dan dapatkan PROMO berterusan yang menarik dengan harga yang stabil dengan @ pure.collagen Hubungi no WA / LINE 089612268930. . Dikendalikan oleh @iconic_sister

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ayu Tingting (@ ayutingting92) pada 6 Nov 2017 pada 1:10 pagi PST

Anda mesti sudah tahu Ayu Tingting. Artis yang telah dilanda masalah rumah tangga ternyata mempunyai banyak peminat di Instagram, bahkan disebut-sebut sebagai salah satu artis sokongan Instagram yang paling mahal di Dunia dan paling sering mendapat pekerjaan yang disokong.

Hingga kini penyanyi lagu "Fake Address" mempunyai akaun IG dengan lebih daripada 22 juta pengikut. Sekiranya anda mahukan promosi di IG @ ayutingting92 maka anda perlu menyediakan wang sebanyak Rp17 juta untuk satu pos.

4. Luna Maya @ lunamaya

Saya sangat sesuai dengan krim rawatan wajah yang satu ini, nama HN Premium whitening glow cream yang menjadikan wajah saya cerah, bersih dan lentur, ketat dan hasilnya 10x lebih bercahaya walaupun tanpa alat solek, bahan semula jadi selamat digunakan oleh ibu hamil, dan semestinya BPOM sudah sihat ,. Mereka yang berminat dengan krim, sila hubungi OS secara langsung di @hnpremium atau ke LINE @hnpremium - Whatsapp 081320709977. . Dikendalikan oleh @iconic_sister

Satu jawatan yang dikongsi oleh Luna Maya (@lunamaya) pada 3 Nov 2017 pada 3:39 pagi PDT

Luna Maya adalah salah seorang seniman Dunia yang terkenal dengan kecantikannya. Tidak hairanlah akaun IG @ Lununaya boleh mempunyai lebih daripada 13 juta pengikut.

Sekiranya anda mahu perniagaan atau produk anda disokong di akaun Luna Luna IG, maka anda mesti menyediakan anggaran sebanyak Rp 11.2 juta untuk satu promosi.

5. Zaskia Adya Mekah @zaskiaadyamecca

Apa yang anda membuang masa menggunakan krim asas dan kemudian menggunakan serbuk di tangan anda? Ya jika tangannya bersih? Bagaimana jika tangan anda kotor? Garisan muka sering jeragat dan sensitif! . Jadi gunakan EE Whitening Cushion dari Ertos! Jenama canggih yang sangat panas di pasaran! . Terima kasih @ertos_beautycare. . Dikendalikan oleh @iconic_sister

Satu jawatan yang dikongsi oleh Zaskia Adya Mecca (@zaskiadyamecca) pada 25 Okt 2017 pada 3:04 pagi PDT

Zaskia Mekah adalah salah satu pesinetron yang dulu cukup popular. Namun, kini Zaskia lebih menjaga perniagaan dan keluarganya.

Isteri pengarah terkenal Hanung Bramantyo mempunyai 11.9 juta pengikut di Instagram. Terdapat beberapa jenis yuran untuk menyokong di akaun Instagramnya:

  • Produk kecantikan, harga sokongan adalah Rp10 juta untuk satu pos
  • Produk bukan kecantikan, harga sokongan adalah Rp5.6 juta setiap promosi
  • Dalam bentuk sokongan video, tarif sokongan adalah Rp 14.5 juta setiap promosi

6. Chelsea Olivia Wijaya @chelseaoliviaa

Saya tidak tahu mengapa Nastusha begitu gembira ketika dijemput ke taman ... Hanya taman biasa walaupun ... Anak-anak juga seperti itu, Ibu? Dia merangkak di sana sini, bermain panjat tebing, melihat orang bermain swing ... Senang melihat! Yang pasti, Nastusha selalu menggunakan lampin Merries yang permukaannya tetap kering dan tidak menjadikannya panas walaupun bermain di luar. Anda tahu ... Teknologi dari #MerriesSmileLab sangat bagus dalam penyerapan. Dia sangat gembira!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chelsea Olivia Wijaya (@chelseaoliviaa) pada 6 Nov 2017 pada 12:54 pagi PST

Chelsea Olivia adalah salah seorang artis sinetron yang tidak suka berpetualang dan jauh dari gosip buruk. Itulah salah satu sebab mengapa Chelsea mempunyai begitu banyak peminat di Instagram.

Hingga kini Chelsea mempunyai 14.6 juta pengikut di IG. Untuk disahkan di akaun IGnya, anda mesti menyediakan dana sebanyak Rp. 9 juta untuk satu promosi.

7. Jesica Iskandar @inijedar

Sudah melawan El Barack tidak menjadikan badan saya kendur dengan lemak. Jangan biarkan kendur Want🏻 Ingin mengetahui rahsia bahawa saya menjaga badan saya panas? . Untuk anda, saya akan memberitahu anda! Walaupun saya membuat penggambaran di sana-sini, saya letih, saya bahkan tidak bersenam, terutamanya ketika saya memperhatikan pengambilan nutrien yang masuk ke dalam badan, saya tidak risau, sayang! Saya mempunyai @juskurus yang membuang lemak dan kolesterol jahat dan mengekalkan sistem imun saya πŸ˜‹ Lebih-lebih lagi, kulit saya masih bercahaya seperti rawatan yang rajin walaupun tidak! Ayuh, lebih baik minum @juskurus dengan lebih praktikal dan lebih selamat! Badan yang ideal, jangan hanya bermimpi. Pesanan: Talian: @juskurus (menggunakan @ ya) WA: 0817296699. . . Dikendalikan oleh @iconic_sister

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Iskandar (@inijedar) pada 30 Okt 2017 pada 1:03 pagi PDT

Jesica Iskandar sering disebut-sebut sebagai ratu sokongan dan salah satu artis sokongan Instagram termahal di dunia. Sebabnya, Jesica sering mendapat pekerjaan sokongan daripada jenama perniagaan dalam talian walaupun kos sokongan pada IG mahal.

Artis cantik ini mempunyai 11.1 juta pengikut. Dan untuk disahkan dalam akaun IG-nya, anda mesti menyediakan anggaran Rp 8 juta untuk satu promosi.

8. Ashanty @ashanty_ash

Sentiasa gunakan kosmetik dan bulu mata queen ashanty yang dramatik, lipcream aurelloly dari @ashantybeautycosmetics dan ashanty brown softlense dari @ ashantybeautycare.id

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ashanty (@ashanty_ash) pada 30 Okt 2017 jam 6:18 petang PDT

Ashanty pada asalnya bukan artis terkenal, tetapi namanya melambung tinggi setelah berkahwin dengan Anang Hermansyah, penyanyi dan penulis lagu. Ashanty kini merupakan salah satu ikon produk kecantikan dan mempunyai perniagaan dengan jenama kecantikannya sendiri.

Sehingga kini akaun IG Ashanty mempunyai 12 juta pengikut. Untuk satu kali sokongan melalui akaun IGnya, Ashanty menetapkan tarif Rp 7 juta.

9. Gisella Anastasia @gisel_la

Hai Mama Isel, saya ingin mengesyorkan Pakej Krim Kecantikan Herba sejak kebelakangan ini, saya menggunakan @greenluxurycream secara berkala. Krim ini sangat bagus untuk menghilangkan jerawat, atau bahkan bekas jerawat. ramai di antara anda tahu hasilnya sudah terbukti dan produknya selamat tanpa kesan sampingan kerana sudah disahkan kesihatan. . . Diuruskan oleh @bff_management

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gisella Anastasia (@gisel_la) pada 5 Nov 2017 pada 11:12 malam PST

Gisella Anastasia adalah penyanyi dengan suara yang unik. Namanya telah melambung tinggi setelah berbaris sebagai salah satu sinden dalam acara Opera van Java. Isteri Ivory Marten juga menjadi peminat di Instagram.

Sehingga kini akaun IG Gisella mempunyai lebih daripada 13 juta pengikut. Anda harus menyediakan anggaran Rp 8 juta jika ini mempromosikan perniagaan anda di akaun IGnya.

10. Tyas Mirasih @tyasmirasih

Sertailah Brotogel.com dan dapatkan Loteri Diskaun 65% Singapura, Hong Kong, Sydney, Taiwan, Kemboja, dan China! . Main Dingdong Paling Popular & Menyeronokkan Dalam Talian! * Dingdong 36D * Dingdong 24D * Dingdong Hitam-Merah * Dingdong Dragon-Tiger * Dingdong SicBo. . Pautan alternatif: * www.1brotogel.com * www.2brotogel.com * www.3brotogel.com. #brotogel #togel #dingdong

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tyas Mirasih Soedjono (@tyasmirasih) pada 2 Nov 2017 pada 11:51 malam PDT

Tyas Mirasih adalah salah seorang artis sinetron terkenal di dunia. Namanya semakin popular apabila dikaitkan dengan kes pelacuran artis yang pernah meletus.

Hingga kini akaun Instagram Tyas Mirasih mempunyai 1.5 juta pengikut. Untuk disahkan di akaun Instagram Tyas, anda mesti menyediakan anggaran dari Rp2 juta hingga Rp3 juta.

Uniknya, Tyas Mirasih nampaknya tidak mahu pilih-pilih ketika memberikan sokongan. Anda dapat melihat bagaimana akaun IG Tyas mempromosikan perniagaan Togel Online, Oh tidak tidak!

Baca juga: 7 Cara Mendapatkan Wang dari Instagram Yang Hampir Tanpa Modal

Penutup

Di atas adalah beberapa artis sokongan Instagram yang paling mahal di dunia hari ini. Sekiranya kita melihatnya secara ringkas, bayaran sokongan mungkin kelihatan sangat mahal. Namun, jika dilihat dari sudut perniagaan, promosi dengan sokongan daripada artis IG termasuk murah anda tahu. Cuba bayangkan, satu siaran maka berjuta-juta orang akan melihat produk yang anda jual.

Artikel Berkaitan