Francais Cafeos, Peluang Mendapat Keuntungan dari Perniagaan Minuman Premium Ice Blend Coffe

Francais Cafeos Imej dari Cafeos.net

Kopi atau menikmati minuman kopi sekarang memang menjadi trend dan fenomena baru gaya hidup masyarakat Dunia. Seiring dengan peningkatan trend ini, perniagaan minuman kopi akan berkembang lebih maju. Salah satu perniagaan minuman kopi yang muncul adalah Cafeos.

Dengan menyajikan pelbagai kopi terbaik yang dihasilkan dari Nusantara, Cafeos kemudian membuat pembaruan, menaikkan  kopi dan menggabungkannya dengan teh dan coklat menjadi minuman serbuk yang dapat dikocok  dan  diadun dengan rasa tempatan mengikut lidah orang-orang di Dunia.

Cafeos Menawarkan Perkongsian

Dalam pembentangannya, Cafeos mempunyai 38 varian minuman serbuk berperisa yang dapat diolah menjadi hidangan campuran ais. Terdapat banyak menu minuman kopi seperti rasa frans chocino, hutan dalam, dan lain-lain. Dan dari masa ke masa, kini Cafeos menawarkan dan membuka perkongsian atau perniagaan francais . Dalam perkongsian ini, rakan kongsi tidak perlu mengeluarkan modal yang besar tetapi mempunyai potensi keuntungan yang besar. Dengan modal pelaburan Rp. 7 juta, rakan kongsi boleh menyertai francais Cafeos.

Pakej perkongsian itu sendiri merangkumi beberapa kemudahan seperti gerai, kotak ais, pengisar phillips, seragam, kotak simpanan produk, jerami dan lain-lain. Sekiranya anda dapat memilih lokasi perniagaan yang baik dan strategik, maka perniagaan francais ini akan mengembalikan modal (BEP) selama maksimum tiga bulan. Perkongsian Cafeos sendiri setiap tahun dan setiap bulan mendapat sambutan positif dengan jumlah yang terus meningkat dengan ketara dan konsisten.

Artikel lain:  Wake Cup Coffeeshop ~ Menawarkan Perkongsian Perniagaan Kedai Kopi Rasa Tinggi

Kelebihan Francais Cafeos 

Sekiranya anda menyertai francais Cafeos, akan ada beberapa faedah yang anda dapat. Pertama, Cafeos disokong oleh pasukan pengurusan pusat yang boleh dipercayai yang terdiri daripada pasukan pemasaran yang tugasnya adalah memberikan petunjuk dan petua memilih lokasi perniagaan yang tepat untuk membuka perniagaan francais cafeos.

Di samping itu, Cafeos juga disokong oleh pasukan perkhidmatan pelanggan yang berpengalaman dan profesional dalam membantu rakan kongsi bekerjasama dalam strategi penjualan, berkongsi penjualan, melayani pembelian bahan mentah untuk memastikan ia sampai ke tangan rakan kongsi dan memberikan maklumat terkini mengenai Cafeos.

Pasukan produksi di Cafeos juga akan terus mencipta pelbagai rasa baru yang inovatif dan disukai oleh banyak pihak. Dan akhirnya, gerai francais Cafeos juga disokong oleh pasukan reka bentuk yang kreatif dan boleh dipercayai yang tugasnya adalah untuk membantu rakan kongsi mereka dalam merancang produk dan perniagaan mereka secara percuma.

Penjenamaan yang kuat

Dilihat secara keseluruhan, nampaknya perkongsian Cafeos sangat menguntungkan, terutama bagi anda yang hanya mempunyai sedikit modal dan ingin mengambil tindakan segera. Nama Cafeos sendiri terkenal di kalangan masyarakat. Buktinya, anda dapat melihat sejarah trafik laman Cafeos.net sebagai bukti, dan penyebaran rakan kongsi baru secara konsisten meningkat dari bulan ke bulan. Dan dengan  penjenamaan yang kuat ini, rakan kongsi tidak akan teragak-agak untuk menjalankan perniagaan mereka.

Ditambah dengan kualiti minuman tepung yang melebihi purata, tentu rasa produk Cafeos ini akan dapat menyaingi produk serupa. Dengan ini, tentunya ia akan sangat membantu rakan kafe untuk mendapatkan pelanggan yang setia.

Berafiliasi dengan Oemah Sedekah

Cafeos sendiri kini berafiliasi dengan Oemah Sadaqah, tempat yang mengatur aktiviti sosial. Dari keterlibatan ini, peranan Cafeos akhirnya menjadi lebih jelas apabila pejabat pemasaran CafeOS dijadikan markas komuniti Oemah Sedekah yang diberkati. Bahkan setelah menelusuri nama itu sendiri, Cafeos pada awalnya diambil dari nama cafe oemah alek (OS = Oemah Alms).

Jadi dengan rakan kongsi ini yang bergabung akan mendapat lebih banyak berkat dengan pelaburan dunia dan akhirat dengan Cafeos. Jadi bagi anda yang berminat dengan perkongsian ini, hubungi terus bahagian Perkhidmatan Pelanggan Cafeos.net yang akan melayani anda dengan baik.

Baca juga:  Tanpa Tidur Kopi ~ Mengamalkan Teknik Kopi Sejuk yang Unik

Promo Francais Cafeos

Pada masa ini Cafeos sendiri menjalankan promosi cashback 1 juta untuk pakej perkongsian francais.Selain itu, Cafeos juga menanggung kos penghantaran hingga 70% dari harga penghantaran standard untuk pesanan minimum tertentu. Oleh itu, segeralah menghubungi Cafeos sementara perniagaan ini berkembang.

Artikel Berkaitan