Hulala Ice Cream Pan ~ Peluang Perniagaan Ice Cream Roller, Dengan Potensi Manfaat Puol!

Kuali Ais Krim HulalaImej dari Hulala.co.id

Sekiranya ditanya jenis makanan ringan yang paling anda sukai, ais krim mungkin mendapat salah satu kedudukan teratas. Kuliner sejuk bertekstur separa pepejal ini telah lama diminati oleh orang-orang di Dunia. Walaupun ia bukan jenis makanan asli yang dikembangkan di negara mereka sendiri, sebenarnya ais krim selalu mempunyai asas penikmat yang tidak pernah kosong.

Terutama sekarang di mana bidang #business berkembang, inovasi varian ais krim juga semakin pelbagai. Tidak hanya bersedia menjelirkan lidah dengan rasa manisnya yang manis, pelbagai ais krim moden juga menawarkan penampilan visual yang baik dan menarik. Seperti salah satunya produk dari Hulala Ice Cream Pan.

Selain pelbagai rasa yang sangat bervariasi, jenama ice cream roll ini juga mempunyai penampilan yang sangat menarik. Untuk rakan-rakan penikmat ais krim, atau mungkin bagi mereka yang mencari # peluang perniagaan ais krim berpotensi, sangat sesuai untuk mendengar artikel berikut mengenai Hulala Ice Cream Pan.

Tinjauan Penubuhan Pan Aiskrim Hulala

Untuk makluman, Hulala Ice Pan dikembangkan oleh sebuah syarikat yang bergerak dalam bidang Franchise & Business Opportunity, iaitu Adhiwa Corporation. Sebagai sebuah syarikat yang memberi tumpuan untuk menyediakan peluang perniagaan terutamanya dalam bidang kuliner, Adhiwa Corporation komited untuk menghasilkan pelbagai produk perniagaan yang dapat membantu semua orang dalam memenuhi peluang perniagaan yang bukan hanya berkualiti tetapi juga memiliki nilai pelaburan yang berpatutan.

Ditubuhkan pada tahun 2009, sekurang-kurangnya empat produk telah dihasilkan dan dikembangkan melalui konsep perkongsian. Empat produk tersebut ialah Pizza World, La Pizza, Roti John dan Hulala Ice Cream Pan. Dengan tekun dari segi penyelidikan dan inovasi, semua produk yang telah dikeluarkan dapat mencatat kejayaan dalam menghadapi persaingan pasar kuliner di Dunia.

Hulala Ice Cream Pan sendiri adalah salah satu karya terbaik Adhiwa Corporation. Produk ini pertama kali dilancarkan pada bulan Mei 2015. Dan pada bulan Disember 2015, 213 cawangan telah dibuka.

Artikel lain:  Ingin Menjalankan Perniagaan Kuliner? Cuba Terapkan 7 Resipi Kejayaan ala Bondan Winarno Di Sini

Produk Dan Kelebihan Hulala Ice Cream Pan

Pada masa ini Hulala Ice Cream Pan mempunyai beberapa produk gulungan ais krim yang ditawarkan dengan pelbagai rasa. Terdapat sekurang-kurangnya 14 jenis rasa, terdiri daripada rasa asli, coklat, taro, capuchino, buah-buahan dan campurkan beberapa jenis buah sekaligus. Khusus untuk perisa buah, kuali ais krim jenama satu ini menawarkan varian rasa yang lengkap termasuk jeruk, mangga, epal, anggur, strawberi dan blueberry.

Berkaitan dengan kelebihan yang dibawa oleh Hulala Ice Cream Pan, selain dari varian rasa tetapi juga dari konsep persembahan. Seperti yang dinyatakan sebelumnya, produk yang ditawarkan adalah gulungan ais krim. Konsep ais krim dengan bentuk soft roll, tentunya terasa lebih menarik dan moden jika dibandingkan dengan konsep ais krim konvensional yang ada sekarang.

Di samping itu, menurut pengembang, apa yang menjadikan peluang perniagaan ais krim ini sangat berpotensi adalah kerana ia menerapkan borang perkhidmatan dapur terbuka di mana setiap pelanggan dapat melihat sendiri proses pembuatan ais krim dari awal hingga siap untuk dihidangkan. Sebenarnya, tidak jarang keputusan pengguna untuk membeli balik, tepatnya kerana mereka berminat dengan proses pembuatan ais krim yang sangat menarik.

Menawarkan Peluang Francais Ais Krim yang Menguntungkan

Seperti yang dijanjikan pada awal artikel, dalam sesi ini kita akan membincangkan peluang perniagaan cerah yang ditawarkan oleh jenama Hulala Ice Cream Pan.

Untuk makluman sejak ia dikembangkan pada pertengahan tahun lalu, pada akhir tahun 2015 sahaja, 213 cawangan Hulala Ice Cream Pan baru telah dibuka. Jumlah itu terus meningkat dengan pesat seiring dengan potensi besar francais ais krim murah ini.

Mengapa peluang francais ais krim sangat berpotensi? Sebab pertama pastinya melihat pelbagai kelebihan yang dimiliki oleh produk dan perkhidmatan Hulala Ice Cream Pan. Sebab seterusnya, jika dilihat dari konsep kerjasama perniagaan yang ditawarkan, francais Hulala Ice Cream Pan mempunyai beberapa kelebihan seperti harga yang relatif berpatutan untuk skala perniagaan skala menengah, sokongan dari master #franchise, yuran bebas royalti sehingga tidak kurang menarik adalah jaminan atau jaminan yang diberikan kepada semua rakan kongsi.

Selain itu, segmentasi pasaran produk gulungan ais krim juga sangat luas. Bermula dari pelajar, pelajar dan juga orang dewasa, masih ramai yang menggemari masakan manis ini. Ditambah dengan tarikan membuat ais, di mana pengunjung dapat melihat kapan campuran ais krim dituangkan dalam mesin dengan suhu minus 30 darjah, dan seolah-olah "digoreng" untuk menghasilkan tekstur yang sempurna. Menjadikan perniagaan ais krim Hulala, pakej makanan ringan yang enak dan memikat.

Baca juga:  6 Petua Berjaya Memulakan Perniagaan Kuliner Untuk Pemula

Pakej Francais Pan Hulala Ice Cream

Mengenai pakej #investment yang ditawarkan, terdapat dua jenis pakej iaitu pakej Single Pan Hulala yang ditawarkan dengan nilai pelaburan 30 juta rupiah, dan yang kedua adalah pakej Double Pan Hulala dengan harga pelaburan 50 juta Rupiah.

Dari bungkusan itu, setiap pasangan akan mendapat peralatan lengkap untuk membuat ais krim, mulai dari mesin ais krim, pengisar, baki ais, seragam pekerja, sepanduk dan peralatan lain. Mengenai ramuan asas, pakej pelaburan juga merangkumi sejumlah serbuk ais krim berperisa mengikut jenis pakej yang diambil oleh rakan kongsi.

Melihat pelbagai kelebihan yang ditawarkan oleh francais ais krim yang satu ini, Hulala Ice Cream Pan nampaknya merupakan penyelesaian peluang perniagaan yang berpotensi, terutama jika dijalankan di pusat bandar atau di kota besar. Walaupun anda melihat tempoh pulang modal perniagaan, rakan niaga dapat memperoleh pulangan pelaburan secara purata hanya 3 bulan.

Sangat berpotensi, bukan perniagaan yang satu ini. Sekarang untuk rakan sekerja yang berminat untuk meneroka perniagaan francais Hulala Ice Cream Pan, anda boleh menghubungi pemaju dengan maklumat di bawah:

Alamat laman web: Hulala.co.id

E-mel: [dilindungi e-mel]

Telefon: 085743317337

Alamat: Jl. Purworejo - Magelang Km. 1 Tegalarum RT01 / RW15 Banjarnegoro, Magelang, Jawa Tengah

Artikel Berkaitan