PANGGILAN AC ~ Inovasi Perkhidmatan Perkhidmatan AC Berdasarkan Aplikasi Mudah Alih

PANGGILAN ACImej dari Google.com

Dunia teknologi yang semakin meningkat tidak dapat dinafikan juga menembusi dunia perniagaan. Pelbagai jenis model perniagaan sibuk menggunakan teknologi # kemajuan teknologi sebagai medium untuk meningkatkan perkhidmatan kepada pengguna. Pada masa ini sebarang perniagaan berdasarkan penggunaan aplikasi mulai menjadi ramai dan berkembang pesat.

Bermula dengan kemunculan teksi motosikal dalam talian yang menggunakan aplikasi sebagai perniagaan motor, kini bukan hanya perniagaan pengangkutan yang menggunakan aplikasi tersebut. Berkaitan dengan pengembangan teknologi aplikasi di dunia bisnis, sekarang ada terobosan baru dalam perkhidmatan, pemasangan, pencucian dan belanja perkhidmatan Air Conditioner (AC).

Dahulu, perkhidmatan perkhidmatan yang masih dijalankan secara konvensional, sekarang dengan PANGGILAN AC, anda boleh mendapatkan pelbagai kemudahan dari perkhidmatan ini dengan menggunakan aplikasi Android dan #IOS. Dengan memanggil AC CALLS melalui aplikasi, anda dapat menikmati juruteknik profesional dan boleh dipercayai dari ACC CALLS untuk menangani masalah AC anda.

Pelbagai Perkhidmatan Dari PANGGILAN AC

Untuk menyokong prestasi maksimum dalam melayani pengguna, AC CALLS juga menyediakan pelbagai perkhidmatan yang diperlukan oleh masyarakat. Terdapat empat perkhidmatan utama dalam aplikasi AC CALLS yang dapat Anda gunakan, iaitu AC Washing Service, AC Installation Service, AC Service Service, dan AC Shopping Service. Untuk maklumat lebih lanjut, pertimbangkan perbincangan di bawah.

1. Perkhidmatan Mencuci AC

Untuk mencuci penghawa dingin, mungkin ramai orang tidak memahami dan memahami betapa pentingnya mencuci penghawa dingin. Membersihkan semua bahagian penghawa dingin dapat mengelakkan penapis udara AC menjadi sarang debu yang dapat menjadi pusat penyebaran virus. Selain itu, penghawa dingin yang tidak pernah dicuci akan mengurangkan prestasi penghawa dingin itu sendiri. Penghawa dingin yang kotor hanya akan menyalurkan kotoran ke dalamnya, yang pada hakikatnya akan disedut lagi oleh kita. Sebaik-baiknya, penghawa dingin mesti dicuci maksimum 3 bulan.

Sekarang, dengan pentingnya mencuci penghawa dingin ini, maka AC CALLS menyediakan juruteknik profesional untuk memenuhi keperluan anda. Anda tidak perlu menyusahkan diri untuk mencari kaedah mencuci penghawa dingin. Anda hanya perlu menghubungi PANGGILAN AC melalui aplikasi yang ada, anda hanya menikmati hasilnya.

Artikel lain:  Washing Helm Express ~ Peluang Perniagaan untuk Mencuci Helmet dengan Potensi Menjanjikan

2. Perkhidmatan Pemasangan AC

Selain melayani penyaman udara pencuci, AC CALLS juga menyediakan perkhidmatan pada pemasangan penghawa dingin. Memang, semasa membeli penghawa dingin dari kedai tertentu, ia juga akan dipasangkan, tetapi selalunya juruteknik mereka sering tidak profesional. Kerana pemahaman untuk memasang penghawa dingin bukan hanya mengenai penghawa dingin sendiri, tetapi memahami watak bangunan juga sangat penting.

Nah, di sinilah kelebihan juruteknik CALLS AC, mereka dilengkapi dengan pengetahuan yang merangkumi semua perkara yang diperlukan dalam pemasangan penghawa dingin.

3. Perkhidmatan AC

ACC CALLS juga menyediakan perkhidmatan AC. Dengan juruteknik dan juruteknik yang boleh dipercayai yang diselia dan dipupuk secara langsung oleh PT. Accalls Wahana World, ACC CALLS adalah pilihan yang tepat untuk perkhidmatan AC anda. Semasa mengendalikan penghawa dingin anda, AC CALLS menjamin hasil terbaik melalui lima perkara:

  • Bukti hasil pemeriksaan melalui foto dan laporan sejarah unit AC yang dihantar terus melalui aplikasi AC CALLS dalam masa nyata;
  • Pengguna mendapat jaminan unit perkhidmatan satu bulan dan jaminan alat ganti dari syarikat;
  • Jaminan kualiti juruteknik kerana AC CALLS bukan agensi broker juruteknik AC. Semua juruteknik direkrut oleh syarikat, dilengkapi dengan latihan profesional, dan dibina mengikut piawaian yang ditetapkan.
  • Menangani aduan dengan cepat melalui kemudahan pusat panggilan yang dapat diakses selama hari dan jam kerja kerana pangkalan data borang pesanan, profil juruteknik, dan sejarah pengendalian AC anda diarkibkan dengan baik.
  • Foto dan profil juruteknik dihantar melalui aplikasi supaya anda dapat memeriksa identiti juruteknik yang datang ke rumah anda. Juruteknik yang tidak berdaftar dengan AC CALLS tidak dapat menerima pesanan melalui aplikasi.

Baca juga:  Dery Car Seat ~ Perkhidmatan Perniagaan Pengubahsuaian Car Seat Cover dengan Perkhidmatan Perkhidmatan Rumah

4. Perkhidmatan Membeli-Belah AC

Perkhidmatan membeli-belah AC adalah ciri untuk memudahkan pelanggan apabila mereka ingin memilih penghawa dingin yang diinginkan. Dengan kerjasama dengan pengedar produk AC yang dipercayai, anda tidak perlu ragu untuk membeli alat penghawa dingin. Harga yang ditawarkan juga sangat komprehensif, dan yang paling penting anda dapat menikmati kelebihan ciri membeli-belah AC dalam aplikasi AC CALLS, iaitu:

  • Setiap unit AC akan dipasang secara langsung oleh juruteknik (percuma penghantaran dan pemasangan).
  • Perkhidmatan AC WASH percuma dari AC CALLS selama 3x dalam setahun dari pembelian.
  • Penggantian Freon percuma selama setahun.

Pada masa ini, AC CALLS sendiri beroperasi dengan 100 juruteknik di Depok, 300 juruteknik di Jakarta, Tangerang, Bekasi, Bogor dan Serang. Dan pada tahun 2016, AC CALLS sedang menyiapkan 13 bengkel di seluruh Jabodetabek dan Serang.

Artikel Berkaitan