Kaedah Mudah Menjana Wang dari Ganjaran Tunai Ketuk

cara mendapatkan wang dari Tap Cash Rewards

Bagaimana anda mendapat wang dari Tap Cash Rewards ? Mula-mula anda harus mengetahui apa itu aplikasi Tap Cash Rewards. Ini adalah aplikasi Android yang memberikan ganjaran atau penghargaan kepada penggunanya. Tap Cash Rewards dilancarkan oleh syarikat pengiklanan mudah alih bernama Tap Cash inc.

Aplikasi Android ini dapat dipasang secara gratis melalui Google Play. Setelah memasangnya, kami perlu melakukan beberapa tetapan mudah di akaun kami. Kemudian kita dapat mata (kredit) yang kemudiannya dapat ditukar atau dikeluarkan melalui Paypal , Steam Gift Cards atau Google Play Gift Cards untuk digunakan untuk membeli aplikasi premium di Google Play.

Cara Dapatkan Wang dari Ganjaran Tunai Ketuk

Untuk mendapatkan wang dengan Tap Cash Rewards sebenarnya cukup mudah dan percuma tanpa bayaran. Anda hanya perlu memasang aplikasi Tap Cash Rewards pada Android anda, kemudian melakukan sejumlah hal yang diminta oleh aplikasi tersebut, seperti bermain aplikasi permainan dan aplikasi lain, dan menonton video yang disarankan oleh Tap Cash.

Tambahan pula, anda akan mendapat mata (kredit) secara automatik. Jumlah kredit yang diperoleh dari 1 aplikasi adalah sekitar 80 hingga 400 mata. Sekiranya anda ingin mendapatkan 1000 mata, anda boleh memasang atau menjalankan 4 aplikasi yang menawarkan 250 kredit atau lebih.

Ok, untuk maklumat lebih lanjut, ikuti langkah-langkah di bawah, jangan ketinggalan:

Baca juga: Cara Mendapatkan Wang dari Ganjaran Whaff

1. Pasang Aplikasi Tap Cash Rewards

Buka Google Play kemudian ketik Ketuk Ganjaran Tunai di medan carian di sana. Seterusnya, ketuk logo Ketuk Ganjaran Tunai, anda akan melihat pautan pemasangan aplikasi. Ketik Pasang,

2. Log Masuk Menggunakan Akaun Facebook

Setelah aplikasi Tap Cash Rewards berjaya dipasang, kemudian buka aplikasi. Akan ada paparan pengesahan dalam bentuk butang "Pemberian Izin", ketuk butang. Anda akan diarahkan ke halaman utama Tap Cas Rewards.

Kemudian ketik PENGATURAN di kiri atas, dan ketuk butang Daftar masuk untuk masuk menggunakan akaun Facebook anda.

Log masuk Menggunakan Akaun Facebook

Setelah log masuk dengan akaun Facebook anda, anda akan mendapat Hadiah Mata 10,000. Ketik butang Tebus Kad Hadiah pada skrin telefon pintar anda.

Pada ketika ini anda telah berjaya mendaftar dan mempunyai akaun di Tap Cash Reward.

3. Dapatkan Ganjaran Terbanyak

Selain itu, anda boleh mendapat ganjaran dengan melakukan pelbagai aktiviti dalam aplikasi Tap Cash Rewards. Beberapa aktiviti ini merangkumi:

  • Pasang Aplikasi yang disyorkan (kebanyakan aplikasi permainan)
  • Jalankan aplikasi yang telah dipasang
  • Log masuk setiap hari ke aplikasi Tap Cash Rewards
  • Kongsi aplikasi yang Disyorkan ke Facebook
  • Ajak rakan untuk menggunakan aplikasi Tap Cash Rewards

Dari satu aplikasi, kita sebenarnya dapat memperoleh hingga 2000 mata, tetapi dengan syarat anda harus menjalankan aplikasi yang disarankan selama 7 hari berturut-turut, sekurang-kurangnya 3 minit sehari. Tetapi, sudah tentu anda boleh memilih cara lain yang dianggap mudah untuk mengumpulkan mata.

Semakin banyak mata ganjaran yang anda perolehi, semakin banyak wang yang dapat anda keluarkan dari aplikasi ini. Saya secara peribadi lebih suka memasang dan bermain permainan yang disyorkan daripada Kongsi ke Facebook kerana rata-rata rakan saya bukan pemain permainan.

Cara mengeluarkan Titik Tunai Ketuk

Agar anda tidak keliru dengan jumlah nilai mata Cash Cash jika dilunaskan / ditunaikan, berikut adalah mata Ganjaran Tap Cash dalam dolar (USD):

  • 10,000 kredit Ketuk Tunai = $ 1
  • 50,000 kredit Ketuk Tunai = $ 5
  • 100,000 kredit Ketuk Tunai = $ 10

Untuk mengeluarkan mata Tunai melalui Paypal dan Steam Gift Cards dengan nilai minimum 100,000 Poin atau setara dengan $ 10.

Cara mengeluarkan Titik Tunai Ketuk

Apabila mata anda telah mencapai nilai minimum (100,000 mata) anda boleh segera menariknya melalui Paypal. Saya secara peribadi lebih suka menggunakan Paypal kerana kemudiannya dana di Paypal dapat dipindahkan ke akaun di bank tempatan.

Langkah untuk mengeluarkan (mengeluarkan) mata di Tap Cash to Paypal sangat mudah. Masukkan halaman pengguna dengan mengetuk kiri atas, kemudian pilih menu penarikan. Seterusnya tentukan mata yang ingin anda tukar dengan wang (minimum $ 10), kemudian masukkan akaun e-mel Paypal anda, Kirim.

Baca juga: Cara Mendapatkan Wang dari Internet

Nah, itu adalah tutorial ringkas bagaimana mendapatkan wang dari Tap Cash Rewards, aplikasi Android penghasil wang yang sangat sesuai untuk anda yang gemar bermain permainan telefon pintar. Selain bermain permainan keren, anda juga dapat menghasilkan wang saku dari aplikasi Tap Cash Rewards.

Artikel Berkaitan