Sekilas Mengenai Peluang Perniagaan Alphard Rental di Jakarta, Mahal tetapi Menjanjikan

Peluang Perniagaan Sewa Alphard

Dikenali sebagai kota yang sibuk kerana banyak aktiviti yang dilakukan di sana, Jakarta dianggap mempunyai banyak pekerjaan berbanding dengan kota-kota lain. Tidak hairanlah banyak orang mengembara ke sana dan pulang sebagai orang yang lebih berjaya.

Peluang perniagaan memang masih terbuka luas di Jakarta, apa sahaja boleh digunakan sebagai wang di sana, salah satunya menyewa kereta. Kesesakan di Jakarta disebabkan oleh banyaknya kenderaan yang melintas di jalan-jalan Jakarta, tentu saja ini juga tidak jauh dari penggunaan kereta yang dominan di kota ini.

Perniagaan penyewaan kereta kini menjadi peluang bagi mereka yang ingin menjana wang dengan lebih pantas. Macam mana boleh jadi? Hampir semua orang dan sebarang aktiviti di Jakarta memerlukan kemudahan pengangkutan.

Memang benar bahwa pemerintah Jakarta telah menyiapkan berbagai alat transportasi seperti bus trans Jakarta dan kereta api elektrik, tetapi sepertinya tidak cukup untuk kegiatan tertentu.

Tetamu yang datang ke Jakarta dalam perjalanan perniagaan perlu dibantu dengan kereta khas, salah satunya adalah sewa Alphard . Kenapa Alphard? Kita semua tahu bahawa alphard adalah kereta premium yang direka dengan elegan, harganya lebih mahal daripada kereta biasa.

Alphard adalah cadangan untuk tetamu penting yang datang ke Jakarta. Oleh itu, perniagaan sewa Alphard adalah perniagaan yang menjanjikan untuk dicuba.

Siapa Sasaran Pengguna untuk Perkhidmatan Penyewaan Alphard?

Sasarkan Pengguna Perkhidmatan Sewa Alphard

Di sini kita akan membincangkan beberapa orang yang mungkin memerlukan sewa kereta alphard.

1. Tetamu Penting

Seperti yang dijelaskan di atas, para tamu yang dianggap penting, apa pun tujuannya untuk datang ke Jakarta, harus diperlakukan dengan sesempurna mungkin. Kemudahan kereta mewah dalam perjalanan dari lapangan terbang, misalnya, akan lebih baik jika kereta yang digunakan adalah alphard.

Memandangkan Jakarta adalah ibu kota Republik Dunia, dianggarkan dan sudah pasti banyak tetamu penting akan datang, sehingga bisnis penyewaan alphard akan memiliki peluang yang cerah.

2. Sesiapa yang Pra-Perkahwinan

Sebelum perkahwinan foto yang disediakan setakat maksimum yang mungkin dengan harta yang terbaik mungkin. Mengingati gambar yang dihasilkan akan menjadi kenangan penting yang disimpan sehingga usia tua.

Beberapa destinasi klasik di Jakarta seperti bandar lama dan taman bakau adalah tempat yang baik untuk tempat foto sebelum perkahwinan .

Dalam foto, tidak ada salahnya menambahkan kereta di latar belakang. Sebuah kereta alphard akan memberikan kesan kemewahan dan keanggunan untuk foto pra-perkahwinan .

Cerita lain jika rancangan pra perkahwinan anda dilakukan di lebih dari satu tempat. Anda memerlukan kereta dengan ruang yang besar untuk membawa kamera dan objek sokongan, kostum, sifat foto, dan lain-lain.

Alphard sekali lagi merupakan jalan keluar untuk situasi ini kerana ia dapat digunakan untuk membawa banyak barang dan sokongan untuk setiap medan.

3. Majlis Perkahwinan

Perkahwinan tidak jauh dari perkataan 'mewah'. Selain kemewahan, majlis perkahwinan biasanya dihadiri oleh kumpulan keluarga besar, yang tentunya memerlukan pengangkutan yang dapat menampung banyak orang.

Kereta alphard, selain memberikan ruang yang besar juga mempunyai penampilan mewah yang sangat sesuai dan sesuai dibawa ke majlis perkahwinan.

Kelebihan Kereta Alphard Berbanding dengan Kereta Lain

Kelebihan Kereta Alphard

Bahagian luar dan dalaman kereta alphard sengaja dirancang dengan sentuhan kemewahan dan keanggunan, menjadikan setiap orang yang melihat atau duduk di dalamnya merasa selesa.

Tidak hairanlah kereta alphard sering digunakan untuk majlis-majlis mewah, dan tetamu yang dianggap penting.

Kereta Alphard menyediakan ruang yang besar di dalamnya, selain itu terdapat juga pelbagai ciri di dalamnya seperti IPOD, VCD, MP3, Radio, Div-X, WMA, Bluetooth, dan lain-lain.

Mengenai keselamatan, kereta alphard menyediakan kemudahan dalam bentuk 7 beg udara di tempat yang berbeza dan brek DA EBD ABS yang dilengkapi dengan TRC dan VCS. Kemudahan brek akan meminimumkan risiko kemalangan.

Sewa Alphard di Autonetrentcar Jakarta

Sudah merancang untuk menyewa huruf kecil di Jakarta?

Autonetrentcar ada di sini untuk anda yang memerlukan sewa alphard. Pelbagai kelebihan menyewa kereta mewah diberikan untuk keselesaan pelanggan.

Berikut adalah beberapa kemudahan dan kelebihan yang ditawarkan oleh Autonetrentcar sebagai penyedia perkhidmatan sewa alphard Jakarta.

1. Berpengalaman

Autonetrentcar telah tersedia sebagai penyedia perkhidmatan sewa alphard sejak tahun 1997. Sudah tentu, dalam 12 tahun terakhir mereka telah menerima sebilangan besar pelanggan, jadi mereka sangat memahami apa yang pelanggan perlukan.

Dengan mempercayakan masalah pengangkutan ke Autonetrentcar, anda telah membuat keputusan yang bijak.

Kenapa?

Persoalan kepercayaan dapat dibuktikan dengan kehadiran ribuan pelanggan yang telah mempercayakan sewa alphard kepada mereka.

2. Mereka Ada Semasa Anda Memerlukan

Ya, mereka buka 24 jam sehari. Autonetrentcar komited untuk menyediakan kemudahan dan perkhidmatan terbaik dan termaju.

Untuk merealisasikan komitmen ini, mereka berusaha sebaik mungkin untuk memberikan perkhidmatan yang mungkin tidak dimiliki oleh perkhidmatan sewa alphard yang lain.

Dengan menyediakan perkhidmatan tanpa henti 24 jam, anda boleh menghubungi Autonetrentcar setiap kali anda memerlukan kereta alphard.

Bahkan mereka masih memberikan perkhidmatan ketika tarikh merah, jadi tidak perlu risau untuk tidak mendapatkan kereta untuk merayakan percutian.

3. Insurans

Autonetrentcar telah menjamin kepuasan pelanggan dengan memberikan insurans. Tidak perlu bimbang kehilangan wang ketika menyewa alphard, kerana insurans yang mereka berikan akan menyokong risiko anda ( semua risiko ).

4. Pemandu Profesional

Bagi anda yang memerlukan pemandu, Autonetrentcar juga menyediakannya. Dengan perkhidmatan dalam bentuk Nana yang mesra pemandu profesional, perjalanan anda menggunakan alphard dijamin selesa.

Harga Sewa Kereta Alphard di Autonetrentcar

Setelah membincangkan pelbagai kelebihan kereta alphard dan faedah yang anda dapat dengan memilih Autonetrentcar, kami sekarang akan membincangkan soal kos.

Biasanya orang akan memilih harga terendah sebelum mengeluarkan wang. Tidak ada yang salah, tetapi kami mencadangkan agar tidak menggunakan prinsip ini dalam menyewa kereta, terutamanya kereta alphard.

Mungkin harga sewa Autonetrentcar bukan yang termurah, tetapi pada pendapat kami menurut perkhidmatan yang mereka berikan.

Harga menyewa kereta alphard di Autonetrentcar adalah 3.5 juta sehari. Sekiranya anda merasakan harganya mahal, anda boleh memilih pelbagai pakej sewaan yang mereka sediakan.

FYI, mereka juga menyediakan pakej sewa mingguan dan bulanan yang akan memberikan harga yang lebih berpatutan daripada harga sewa harian.

Artikel Berkaitan